b3Long`s cHat..
[TuTuP]

x

sibling

tweet..

Like..

title top menu

Friday, April 15, 2011

Packing & Moving..

Hari nih mrs Gee mungkin xsempat nak melawat teman2 kat cni.. sbb hari nih our last day duk kat plant.. lepas nih dept mrs Gee and bbrp dept akan move to tempat baru… arghh leceh btul la moving2 nih.. tp nak buat mcmana arahan atasan kita kena ikut, kan.. kan..

So, skang nih tgh memacking kan barang apa yg patut.. xdak laa byk brg.. mrs Gee dh minimize kan ape yg patut.. dpt la sekotak.. ala mrs Gee pun baru jer 9month++ duk sini.. sampai sekotak nih pun sbb I’m working with a lot of hardcopy.. kena la simpan kot2 seksok ada audit.. tu pun ada colleagues yg sekotak share 3 org.. kurang asam boi btul..

picas sedut kat google

Wuuu.. sedih.. nk tinggal plant nih.. dah sebati.. sayonara… nanti2 free mesti mai gak cni.. bkn berenti trus pun.. moving to other facilities jer..

Mesti nak tau mrs Gee pindah kat mana kan?? Kami akan move to the Equatorial Hotel Penang.. xbest sebab, nanti mmg susah laa nk dpt parking.. and mana nak makan? Xkan nak makan kat hotel tuh kot.. haha.. mampus la cheq.. pastinya dh xleh laa nk dating time lunch ngn my boyfren.. dah jauh.. sblm nih opis kami dekat laa jugak..

picas sedut kat google

Sayonara to my cubicle.. even pasnih kami akan dapat cubicle yg lebih besar with L shape katenya.. tp cubicle nih dh byk berjasa kat cheq..



Setakat nih dulu.. nak sambung memacking.. nanti ada picas lagi.. kita upload lagi.. daaaaa..



8 comments:

  1. selamat berpacking n bermoving...jgn luper sampah buang dlm tong sampah...hukhuk. Dok hotel pun best apa, gelemer sikit. Dpt cuci mata tgk bangsa2 asing....hehe berfoya lagi...oppsss!

    ReplyDelete
  2. bio jauh... nanti dekat di hati

    ReplyDelete
  3. wahh mcm best je tempat baru....tp tak best ek?
    apa2pun selamat berpindah..dan semoga dpt menyesuaikan diri di tempat baru yaa..

    ReplyDelete
  4. nak bermoving tempat baru...hotel lak tu, seronok la mrs gee oiiii...mate torang...sekali dua kala mam la kat hotel tu..jadi mak datin`hee

    ReplyDelete
  5. @D'Mazz : haha duk hotel mmg la glemer bunyik nyer tp kalau dah level LG6 nuh.. fuh jenuh.. time lunch p main2 tp pool akak ek.. urm kan best kl we still together2.. ;)

    ReplyDelete
  6. @cemomoi : pastikan sentiasa di hati byk kenangan nih.. kat sini gak laa gossip2 scandal2 bagai hihihihi..

    ReplyDelete
  7. @Mama Gee : mmg mcm best mama.. tp susah sikit laa.. byk kemudahan xdak.. and of coz surau2 semua nk kena shara ngn ramai org.. parking nk kena berebut, lg laa if ada function.. :(

    ReplyDelete
  8. @mommylavender : haha mommy.. sekali mkn kat hotel nun dah abis bajet cheq tuk 2 3 hari.. lgpun cheq nih mmg rambang mata tgk dessert kat hotel.. jenuh cheq nanti..

    p/s : nk mkn kat hotel biar org belanja.. hahah..

    ReplyDelete