b3Long`s cHat..
[TuTuP]

x

sibling

tweet..

Like..

title top menu

Thursday, April 14, 2011

BLOGLIST UNTUK PARA IBU

sementara tunggu nak balik nih kan..
nak post satu entri pasal Bloglist Untuk Para Ibu
dari kak Rafinamimi
saja suka2 kan join bloglist org negeri cheq nih..
boleh laa berkenalan dgn lagi ramai ibu di alam cyber nih..
mana tau leh sharing2 tips ke resipi ker
masalah ker.. apa2 lah..
walaupun byk syarat2 kedaun kak mimi yg cheq xmenepati..
tapi nak jugak.. nak jugak..

kak mimi ckp nak 10 org jer..
tp dr kemarin cuba utk fokus wat entri..
tak dapek laa.. fuhh bizi sungguh..
tak per laa cheq torai jugak
even kalau xtermasuk dlm senarai 10 bloglist tuh..

Syarat2 dari kak mimi..
1. Kerjaya sebagai suri rumah >> walaupun cheq bukan suri rumah, cheq nak jugak join bloglist nih.. -degil!!

2. Mesti menjadi follower Rafinamimi >> cheq dah lama follow kak mimi

3. Mesti ada anak..suami >> suami ada, anak pun ada, sepasang lagi.. :)

4. Rajin masak >> rajinla jugak dan sgt minat masak, tp kekadang hubby yg larang saya masak sbb xnak saya penat coz anak saya dua2 sgt active..

5. Tegas dalam mendidik anak-anak >> err.. err xberapa nk tegas sgt, hubby lg tegas sbb saya cepat kesian..

6. Bloglist untuk ibu-ibu ni hanya di buka untuk 10 ORANG SAHAJA..kalau tak dapat 10 pun,lapan pun takpolah..asalkan ada yang sudi join.. >> xtau yg dah keberapa

7. Lepas siap buat entri,teruskan saja meletakkan link entri anda kat komen >> nak p letak sekarang..

Selamat buat semua..



2 comments:

  1. @mommylavender : hahaha.. suka2 jer mommy.. nambahkan entri.. support teman2..

    ReplyDelete