b3Long`s cHat..
[TuTuP]

x

sibling

tweet..

Like..

title top menu

Wednesday, January 9, 2013

He's Leaving.. Again..



Another business trip for my other half..
Sedih!! kena tinggal lagi dengan anak-anak..
tapi tak selama he went to China that day.. almost 1 month plus..
tu pun CEO ade hati nak suruh my other half stay another 1 or 2 month..
adoooooii jangan duk buat pasai pokcik...gila nak hadap..
dah sakit otak duk mikirkan nak giatkan si gegurl nih..
terlalu rapat dengan si papanya..
kalau papa ada sama pun tak sampai 5minit mulut tak melekang manggil papanya..
ini kan pulak berjauhan bagai..
mimpi, meroyang melalak memalam tok sah cakapla kan..
kali nih pegi Bangkok - Pattaya, Thailand sajok..
tak ade lah jejauh sangat.. tapi still tak tercapai la kalau nak cecepat sampai balik kan..
pegi pun tak lama dalam seminggu ajer..
harapannya lah.. tak lah berdelay-delay baliknye encik papa yer..

tu pun ikutkan me nih bising sama..
kalau tidak, kira montotnya turun naik flight ajer laa..
pas balik China trus nak suh terjun Taiwan..
pastu terbang lagi p Thailand.. ewahhh.. seronoott..
me pun bukan nak menghalang dah tau keja hubby kita cam tuh kan..
tapi cuba bawak rerehat sikit.. summore akhir tahun..
anak cuti school, then nak masuk school balik..
spent time sikit.. anak nak masuk school pun need him..
but.. kalau benda dah tak boleh nak dielak.. am ok with that keep on..

ok, then bermulalah kembali episod.. Supermama!! yeahhhh..

* And.. elokler school mak nyer pun dah mula.. haishhh....






No comments:

Post a Comment

Post a Comment