b3Long`s cHat..
[TuTuP]

x

sibling

tweet..

Like..

title top menu

Saturday, February 25, 2012

Eppi Besday To Me~~

Selamat Pagi Sabtu semua..hehehe..
pepagi buta cam ni ada lagi ka yang berjaga eh..?
tetime macam ada org tgh gigih wat asemen bagai..
tapi me duk update blog..ekekeke..jgn marah aaa..
ape nak buek..bila ada time mcm nih..
semua benda yg diidam nk dibuat sekaligus..balas dendam kekdahnye..
nasib badan laa kalau waktu sentiasa cemburu kat me nih..

nak citer sikit jer..tak banyak..sebabnye..
mata pun dah stim ngantuk..pas update blog nih tido ka?
ngadap asemen ka asemen ngadap me nanti..hahahaha..
that day my besday..hehe..yeah i'm aquarius mama..
my besday was early Feb, but not that earliest laa.. 8 Feb..
so..bertambah lagi laa umur me di tahun ni..
angka dah bertambah satuuu tapi dont worry me still remaja..alwayssss ok..

alhamdulillah..DIA masih beri me peluang bernafas..
meneruskan hidup dengan insan2 yg amat me kasih dalam hidup me..
melihat kiddos, anak2 kesayangan me membesar depan mata..
dikurniakan kesihatan yang baik olehNya
so me boleh meneruskan kehidupan dgn sempurna..
Besday tahun ni amat bermakna bagi me..
sebab, ada beberapa impian my dear hubby
and impian me sendiri jadi kenyataan..
sesyukur-syukurnya me pada Illahi..alhamdulillah ya Allah..
dengan apa yang me ada sekarang..sudah memadai..
yang amat penting..kasih-kasih me sentiasa bersama me..

and besday tahun ni jugak me dapat a few gift *suke*..
sape kat sini yang xsuke gift angkat keyboard...
booooooo tipu aaaa tu mesti suka lah kan kan kan..
biasa nya dpt gift of coz dari my dear lovely hubby muah muah la kan..
but this year.. yuk tengok picas yuk.. hahaha..


tadaaaa..kalau tgk yg me dapat nih agak-agak sapa yg bagi?
haha..ni la keje colleague me kat opis..uols tgk sat..
cantik handbag itu walaupun kaler nye ijo..tp me ok..
cantik..dah la buat seperise bagi handbag bagai di depan semua staff *malu*
sekali dorg suruh me gagau dalam handbag ade ape..
takut2 la nak menggagau nye kot2 la ade menatang2 ke ape..
sekali tu dia eh..segala mak nenek stationary cakap kau
ada dalam handbag tu.. @fitam@
mentang-mentang la me masih lagi budak skolah, noty u..
but thank you guyz me love it very much.. :)

yes.. this is from my company..
then every year will get this coupon for besday gurl or guy..
so nampaknya ini habuan si gegurl la ni kan setakat ayam dua ketoi..
thanks also to my company never missed to get this..
KFC free ko..hahaha..

and of cos the special one from the very special in my heart.. *always*
mestilah dari my dear hubby..
yeaaaa.. i got android phone from him..yea yea..suke suke suke..
thanks very much papa for the gift..
i like it very much summore from our loves one..
its will be a very very special things laa..
i never expect anything special dari my dear..
it would be enuff kalau dia ingt besday kita..
kasih sayang dari dia yang lebih penting dari segalanya..
itu lah yang paling berharga bagi me..sudah cukup..
saya sangat bahagiaaaaa alhamdulillah..
tapi org dah bagi cecepat amik..hahaha..ape tunggu lagi..


okey.. thats it.. assalamualaikum..



4 comments:

  1. bila besday? hr ni ke???
    happy besday ya tnee...
    semoga sentiasa success, bahagiaa selalu.....
    god bless u and ur family always...


    bestnyaa adroids.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x aih kak Gee.. besday tnee 8hb hari tuh.. hehe..
      ameen.. thanks akak.. ;)

      Delete
  2. Owh my..mak terlambat nak wish hepi bezday to y dear. Hepi belated bezday. Moga Allah mengurniakan kesihatan yg baik dan rezeki yg murah utk gee yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh mak for the wish and dua.. ameen.. ;)

      Delete