b3Long`s cHat..
[TuTuP]

x

sibling

tweet..

Like..

title top menu

Sunday, July 24, 2011

Bersawan-sawang!! Sungguh kesian..

arghhh... dah lama tak menghapdate blog aku nih..
sungguh kesian.. bukan takat dah besawang2 dah neh..
anai2 semua ada dah kot..

sejak dua menjak nih..
kesibukan sungguh luar biasa..
terutama di tempat kerja..
kalau dulu.. at anytime ade jer idea terlintas,
time tuh jugak aku posting..
tp sekarang mintak maap laaa kak limah..
xdapek nak nolong..
kadang2 tuh idea ade jer menjengah..
tp sbb kan otak duk mikior kan keje..
terus idea tuh lesap terbang melayang
xreti-reti nak landing..

tp di sini.. hati aku tenang jer.. even byk keje..
bleh rileks lagi.. senyum pun boley lagih..
xdak plak rasa nk marah kat org..
siap boley sambung keja kat rumah..
boss siap bg green light for the softtoken..
hubby aku pun cam izin jer sesekali aku kena stayback..
and izin aku sambung keja kat rumah..
maceh yer my dear mr Gee hehehe..


nah sesekali ku tempek..
habuan lunch merangkap dinner malam nih..
(err.. tetiba plak kluar gambar tak de kena mengena..huhu )
sebab hari nih duk rileks jer kat rumah..
anak2 terlena di petang hari.. hubby layan lappy dia..
aku layan lappy aku...
try posting skali tgk apa jadi.....
daaaaa... semoga ada lagi posting lepas nih.. huhuhu..



2 comments:

  1. Hurmmm..mak pun sibuk tahap meroyan gak 2-3 manjak ni Gee. Aritu dah berkira2 nak stop blogging kjp tp kwn2 bnyk yg marah mak..muahaha..

    so, now..update yg termampu ajelah.

    ReplyDelete
  2. bz ngat? apa pon slamat berposa

    ReplyDelete